U roept, ik maak. Zolang het te maken heeft met film en televisie, kan Sterk Media aan al uw wensen voldoen. 

Sterk Media maakt onder andere: 

- Bedrijfsfilms

- Promotiefilms

- Instructiefilms

- Lipdubs

- Voorlichtingsfilms

- Testimonials

- Tutorials

- Evenementregistratie

- Commercials

- Videobewerking

- Documentaires

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Mail of vul het contactformulier in, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Social Media Planning

Sterk Media voorziet ook in Social Media Planning. Dat wil zeggen dat ik ook een op maat gemaakt plan kan leveren voor de promotie van video’s. Met zo’n promotieplan wordt de vindbaarheid en het bereik van een video drastisch vergroot. 

In een op maat gemaakt socialmedia-plan van Sterk Media, is onder andere opgenomen welke titel, omschrijving en zoektermen het meest effect hebben voor de video. Desgewenst kan Sterk Media de video ook zelf publiceren. 

Wanneer het promotie betreft, is het ook mogelijk om persberichten of begeleidende teksten te leveren. 

Camera’s 

Sterk Media werkt met verschillende DSLR-camera’s, zoals de Canon 5D, 7D en 650D. 

Deze spullen zijn reeds aangeschaft en u betaalt dus geen toeslag voor de huur van camera’s. Verder film ik met XD-cams van Sony. Indien er een voorkeur is voor andere camera’s, is dit uiteraard ook mogelijk. 

Programma’s

Over het algemeen werk ik het liefst met Final Cut Pro (versie 7). De nabewerking kan overigens ook gedaan worden in Adobe Premiere, Dalet of Avid. 

De graphics maak ik meestal in Motion of Adobe After Effects. Afhankelijk van de soort graphics, huur ik hier een grafisch designer voor in.