Mijn naam is Shelly Sterk. In 2011 ben ik Sterk Media gestart om bedrijven een video-oplossing te bieden in deze tijd van financiële crisis. De video’s die ik produceer met Sterk Media zijn van hoge kwaliteit en bovendien goed geprijsd. 

Ik heb televisiejournalistiek en filmtechniek gestudeerd in Utrecht en New York. Daardoor ben ik zowel inhoudelijk als visueel en creatief sterk. Ik denk graag mee over de inhoud van de video’s en zorg dat het aantrekkelijk in beeld gebracht wordt. U kunt dus op mij bouwen. 

Ik bedenk de concepten voor video’s, produceer, film en edit alles zelf.  Dat wil zeggen dat ik werk als 'camjo'. Wanneer de productie toch een groter team vereist, huur ik enthousiaste jonge filmmakers om tot een frisse, vernieuwende productie te komen. 

U kunt daar als klant uw voordeel mee doen. Zo zijn de video’s van Sterk Media verfrissend jong, van hoge kwaliteit en gunstig voor uw portemonnee. U betaalt niet onnodig voor een dure filmcrew of voor de kosten van een groot en prijzig kantoor.  Bovendien zijn de lijntjes korter en is de communicatie op z’n duidelijkst.

Kortom, voor sterke video’s bent u bij mij aan het goede adres.