Ik sta voor een een efficiënte werkwijze. Ik vind het het allerbelangrijkst dat de klant in een korte tijd over een kwalitatief hoogwaardig product beschikt. 

Graag begin ik de samenwerking met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Ik doe mijn best om tijdens dit kennismakingsgesprek samen met u een duidelijk beeld van de video te creëren en komen daarnaast ook met suggesties om de video naar een hoger niveau te tillen. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard kosteloos en resulteert in een vrijblijvende offerte.

Wanneer u besluit met mij in zee te gaan, ga ik aan de slag met het produceren van uw video. Ik vind het namelijk belangrijk dat u niet lang moet wachten op het eindproduct.

Verder streef ik naar nauw contact met mijn klanten tijdens het productieproces, om de video zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen.

Nadat de filmopnames en montage zijn gemaakt, kan ik u een eerste versie van de video laten zien. Naar aanleiding van uw eventuele commentaar, pas ik de video aan naar uw wensen. Pas als u helemaal tevreden bent, rond ik de productie af en verstuur ik een factuur. 

Kortom: ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u terug komt voor een volgende video van Sterk Media.